Siempre nos quedarán las  palabras

El Pau

El Pau va ser el primer a fer-me un petó a la galta. Mai abans havien fregat uns llavis al meu rostre i poc ho vaig poder gaudir.

Me'n recordo dels ulls de la mare aquell dia, uns ulls adults i llagrimosos, quan vaig arribar a casa i em va rebre amb la mà al cor. I no era estrany que jo estigués a casa a l'hora que era, ni tampoc que es trobés la meva germana gran al menjador, sinó que la mare estigués a casa i que la Laia no estigués fent feina a l'ordinador. Retallava uns folis amb les tisores, envoltada per celo, colors i retoladors. La mare treballa fins tard a les urgències de Sant Joan de Déu, i com els seus companys i companyes, tenen uns horaris llarguíssims i roten els dies de festa. La mare havia demanat un dia especial per estar a casa amb nosaltres. I ara ho entenc. [...] El dia que la mare em va rebre després de l'escola, en un primer moment, em vaig llençar sobre els seus braços per abraçar-la i em vaig sentir la nena més afortunada del món, però quan vaig anar a saludar a ma germana vaig sentir un buit al cor.

Els cartells amb la foto del Pau es van anar lliurant porta per porta per si cap veí l'havia vist. Vaig acomiadar al meu gos amb les seves joguines a les mans, sense saber que molts més n'arribarien després.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
National CPR Association

Nacida para tus ojos

 

logo-footer

 

 ¿QUIEN SOY?

Mi nombre es Lídia Gilabert y aquí dejo mis humildes creaciones, diseñadas con el mayor mimo y amor para el disfrute de todos los lectores.

 

Desarrollado por GRUPO PROYECTOS WEB